Betingelser

Handelsbetingelser

Betaling
Andrupgaard.com modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Andrupgaard.com bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Andrupgaard.com leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Andrupgaard.com vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Andrupgaard.com
Elsøvej 155
7900 Nykøbing Mors

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på andrupgaard155@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: andrupgaard155@gmail.com

Fortrolighedspolitik

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Andrupgaard.com, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Andrupgaard.com.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt, at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Andrupgaard.com på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Andrupgaard.com, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Andrupgaard.com. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Reklamationspolitik

Reklamationsret

Andrupgaard.com yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen indenfor rimelig tid, skal meddeles Andrupgaard.com. Varen kan efterfølgende returneres (sendes som postpakke med omdeling) for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Dog skal du på mail kontakte os for at høre om vi skal have varen retur - i mange tilfælde er det rigeligt at sende et billede til vores mail af den beskadigede vare.

I forbindelse med reklamationssager afholder Andrupgaard.com returneringsomkostninger i rimeligt omfang efter aftale med os - vi modtager hellere et billede af varen som er itu i stedet for at bruge penge på at få en ødelagt vare retur.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Andrupgaard
Elsøvej 155, 7900
Nykøbing Mors
andrupgaard155@gmail.com

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav og at pakken SKAL sendes med omdeling til os. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os.
Det er et KRAV , at fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Modtager vi en pakke uden information - er du selv nødt til at kontakte os for at gøre opmærksom på - hvem som har sendt pakken retur efterfølgende.

Fragtskader opstået ved forsendelse til udlandet
Bemærk venligst at modtager du en beskadiget vare (fragtskade) og bor du i udlandet - kan vi desværre ikke tilbyde, at sende dig en ny vare - men derimod betaler vi selvfølgelig pengene tilbage til din konto.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Andrupgaard.com har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Ikke afhentede pakker
Vi forbeholder os ret til at fakturere dig de faktiske portoudgifter for forsendelse og returforsendelse, såfremt din pakke ikke bliver afhentet eller modtagelse nægtes.

Bemærk venligst
De fleste af de varer vi sælger her i shoppen er med patina. Det er lavet for at få et autentisk gammelt udtryk - så varerne i mange tilfælde ligner et loppemarkeds fund. Derfor har mange varer slitage, patina og farveforskelle - det er en del af designet for at genskabe den nostalgiske slidte effekt og er derfor ingen fejl / reklamation.

Andrupgaard
Elsøvej 155
7900 Nykøbing Mors
CVR Nr. 39651610